Σαφέστατα απαιτείται μια ελληνική λύση αλλά μάλλον όχι αυτή του κ. Βελόπουλου

Pixapopz / pixabay
Τον Οκτώβριο του 2018 σημείωνα προφητικά σε ένα κείμενο γιατί ο κ. Βελόπουλος μπορεί να έχει μεγάλη τύχη με το κόμμα του μετά την εκδήλωσή του στο ΣΕΦ. Σήμερα δύο και κάτι χρόνια αργότερα, εκτιμώ, πως εκείνη η παρέμβαση μάλλον δικαιώνεται. Εδώ και αρκετούς μήνες η Ελληνική Λύση του κ. Βελόπουλου καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις.

Του Στρατή Μαζίδη

Έχει αποδειχθεί κι από άλλες περιπτώσεις πως όταν ένα κόμμα σκαρφαλώνει στο 1,8-2% τότε η ανοδική του πορεία είναι σχεδόν σίγουρη. Αυτό συμβαίνει πλέον με την παράταξη του κ. Βελόπουλου. Εδώ και κάποιους μήνες ξαφνικά άρχισε να καταγράφεται. Η αίσθησή μου είναι πως το σύστημα ετοιμάζεται να τον ξαναβάλει στο γήπεδο καθώς χρειάζεται μια διάδοχη κατάσταση των ΑΝΕΛ αλλά και να συγκρατηθεί η Χρυσή Αυγή. Επιπλέον φυσά ευνοϊκός μακεδονικός άνεμος.

Θα ρωτήσει κανείς, μα καλά δε θα μπορούσε ο κ. Βελόπουλος να είναι μια επιλογή; Μολονότι έχει συγκεντρώσει μεταξύ άλλων αξιόλογα άτομα, τα οποία δεν περίμενα ότι θα συστρατεύονταν μαζί του, φοβάμαι ότι ο κ. Βελόπουλος δεν είναι μια ασφαλής επιλογή. Είναι αδιαμφισβήτητα ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας και όπως έχω μάθει από φίλο που του εξέδωσε βιβλίο, συνεπής στη συμφωνία του.

Μέχρι και επιστολές του Ιησού Χριστού ανακάλυψε και τις...πουλούσε ενώ ο Λόγος του Θεού πρέπει να διαδίδεται δωρεάν. Ούτε μας εξήγησε σε ποια γλώσσα γράφτηκαν, πότε και από ποιους βρέθηκαν αλλά και γιατί οι Οικουμενικές Σύνοδοι τις άφησαν εκτός Κ.Δ.



Επίσης τον θυμάμαι να λέει στο δελτίο στο κανάλι του ότι ο Πούτιν μας προσέφερε πολεμικά αεροπλάνα δεχόμενος πληρωμή και με αγροτικά προϊόντα! Για την ιστορία, παρόμοια συμφωνία έχει πραγματοποιήσει με την Ινδονησία η οποία ακόμη περιμένει τα αεροπλάνα, όχι να παραδοθούν αλλά να ξεκινήσει η κατασκευή τους...

Πολιτικά ήταν στο ΛΑΟΣ, εξελέγη το 2007 και το 2009 ως βουλευτής. Το 2012 μεταπήδησε στη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές του Μαΐου, δίχως όμως να εκτεθεί ως υποψήφιος, το 2015 αποχώρησε και το 2016 ίδρυσε την Ελληνική Λύση.

Η Ελλάδα σίγουρα χρειάζεται μια ελληνική λύση, δηλαδή ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τα παιδιά της για να βγει από το αδιέξοδο. Νομίζω όμως ότι η λύση αυτή δεν είναι του κ. Βελόπουλου που έχει διατελέσει μέλος του προβληματικού συστήματος έχοντας ψηφίσει πρώτο μνημόνιο και στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου που έκανε το PSI, το οποίο ο σημερινός του αντιπρόεδρος και εξαιρετικός οικονομολόγος διαρκώς με επιχειρήματα αντιμάχεται και καταγγέλλει.

Σε κάθε περίπτωση, πιθανότατα θα τον δούμε στη Βουλή και τότε θα διαπιστώσουμε αν οι εντυπώσεις μας θα διασκεδαστούν ή θα επαληθευτούν. Με τα έως σήμερα δεδομένα, δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail