Στη Σερβία Αλβανοί γράφουν "UCK" σε δεκάδες οχήματα και φυλακίζονται

Freepen.gr - Τρεις Αλβανοί καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 55 ημερών στη Σερβία, επειδή έγραψαν "UCK" πάνω σε χιονισμένα αυτοκίνητα στο Βελιγράδι. Οι Αλβανοί που συνελήφθησαν είναι ο Iba Bajrami (20 ετών) με τον Shpreson Bajrami (22 ετών) από το Βελιγράδι και ο Daniel Kryeziu (25 ετών) από το Prizren, αναφέρει το "Novosti".

Το συμβάν έλαβε χώρα στις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Ιανουαρίου στο Βελιγράδι με τους τρεις Αλβανούς να γράφουν το "UÇK" σε δεκάδες  σταθμευμένα οχήματα στην οδό "Kosta Nagj" στο Mirijevo. Φοβισμένοι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές ανέλαβαν δράση.

Στην Ελλάδα κατά καιρούς καίγονται σημαίες σε βίντεο ή γίνονται περίεργα σύμβολα με τα χέρια μέσα σε μονάδες του ελληνικού στρατού δίχως να ενοχλείται κανείς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail