Βήμα βήμα ανάλυση - Δείτε πώς λειτουργούν οι low cost αεροπορικές εταιρείες

Freepen.gr -¨Ενα πολύ ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο από την ΓΦΦ που παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους. Μια συνοπτική ανάλυση που φανερώνει τον έξυπνο τρόπο λειτουργίας των εταιρειών του είδους οι οποίες κυριολεκτικά εκμεταλλευόνται την παραμικρή λεπτομέρεια και μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι κρατούν το παιχνίδι στα χέρια τους.

Από τις μαζικές παραγγελίες ενός τύπου συγκεκριμένου νέου αεροσκάφους που επιτρέπει μεγάλη έκπτωση στο κόστος και χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα (πχ καύσιμα) μέχρι το μειωμένο προσωπικό και την πώληση τυχερών παιχνιδιών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Επιπλέον οι εταιρείες low cost αναδεικνυόνται σε κυρίαρχους παίκτες περιφερειακών αεροδρομίων μεγάλων πόλεων ενώ έχουν τη δυνατότητα με τις προσφορές τους να αναδεικνύουν νέους τουριστικούς προορισμούς.

Αυτά και άλλα πολλά στο βίντεο που ακολουθεί:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail