Ξεσηκώνεται η Μακεδονία - Πλημμύρα λαού σε Κατερίνα και Βέροια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

Freepen.gr - Ξεσηκωμός στη Μακεδονία με τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν σε Κατερίνα και Βέροια δείχνοντας ότι πολύ δύσκολα οι βουλευτές που θα ψηφίσουν τις Πρέσπες θα μπορούν να περάσουν τα Τέμπη. Να θυμίσουμε ότι ήδη ο Δήμος Δοξάτου με απόδαση κατά πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου κήρυξε ανεπιθύμητους τους βουλευτές που στηρίζουν τη συμφωνία (δείτε εδώ).

Διαβάζουμε στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Βέροιας, το inveria.gr:

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο συλλαλητήριο της Βέροιας την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019.



Ήταν ένα δυναμικό συλλαλητήριο, με παλμό και ένταση, στο οποίο κεντρικοί ομιλητές ήταν ο επί τρεις θητείες Δήμαρχος Βέροιας και πρώτης αιρετός Νομάρχης Ημαθίας Ανδρέας Βλαζάκης και ο πολιτικός επιστήμονας Θεοφάνης Μαλκίδης



Νωρίτερα, απηύθυνε χαιρετισμό (κατά την αναγραφόμενη σειρά) ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των διοργανωτών Αντώνης Καγκελίδης και στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κ. Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης.


Δείτε βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ:




(βίντεο και πανοραμικές φωτογραφίες: Πέτρος Παπαγεωργίου)




(βίντεο Θεολόγος Μαρμάγγελος)



Διαβάζουμε στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Κατερίνης, το olympiobima.gr:

Παρά την καταρρακτώδη βροχή εκατοντάδες Πιεριέων κατέκλισαν την πλατεία Ελευθερίας για την ειρηνική διαμαρτυρία και πορεία που διοργάνωσαν πολίτες της Πιερίας.
Άνθρωποι όλων των ηλικιών με γαλανόλευκες σημαίες στα χέρια, φωνάζουν για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και στέλνουν ένα αυστηρό μήνυμα στην κυβέρνηση. Ισχυρή είναι η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με δεκάδες ένστολους να βρίσκονται περιμετρικά της Πλατείας.

Δείτε live βίντεο στο https://www.facebook.com/olympiobimaonline/

Ρεπορταζ στην αυριανή έντυπη έκδοση του «Ο.Β.»










Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail