Μπλόκο στον Τούρκο - Οι ρωσικές δυνάμεις αρχίζουν να περιπολούν στην Ιεράπολη

Freepen.gr - Μπλόκο στα σχέδια της Τουρκίας που είχαν την ευλογία των ΗΠΑ έβαλε η στρατιωτική αστυνομία των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων καθώς άρχισε να περιπολεί το έδαφος στην περιοχή της Ιεράπολης, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Γιούσπουμ Μαμάτοφ στους δημοσιογράφους.

"Σήμερα, δυνάμεις της αστυνομίας των ρωσικών Ε.Δ. έχουν αρχίσει να περιπολούν τη ζώνη ασφαλείας στην περιοχή του οικισμού του Manbij και των προαστίων του. Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί η ασφάλεια στον τομέα της ευθύνης, να ελέγχεται η θέση και η κίνηση των ένοπλων σχηματισμών", ανέφερε ο Μαμάτοφ.

Η πρώτη οδός περιπολίας των στρατιωτικών αστυνομικών πέρασε κατά μήκος των ορίων της ζώνης ασφαλείας κοντά στο Manbij, τόνισε ο Μαμάτοφ.

Η στρατιωτική αστυνομία περιπολεί σε αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα στο βόρειο τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου και η διαδρομή θα αλλάζει τακτικά στο μέλλον, πρόσθεσε ο Μαμάτοφ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η στρατιωτική αστυνομία λαμβάνει από τους κατοίκους της περιοχής αναφορές για χωματερές όπλων και μη εκραγέντα πυρομαχικά  που έχουν ξεχαστεί στην περιοχή από την εποχή που την κατείχαν οι τρομοκράτες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail