Ο εξισλαμισμένος Ερντογάν απήγγειλε με πάθος: "Θα ρίξω τους ποταπούς Ελληνες στη θάλασσα"

Freepen.gr - Ο ελληνικής καταγωγής από τη μεριά του πατέρα του, πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν δεν έκρυψε για άλλη μια φορά το μίσος για το έθνο από το οποίο πραγματικά κατάγεται. Αυτή τη φορά ήταν σε ομιλία του κόμματός του στη Σμύρνη για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές το Μάρτιο.

Ο Ερντογάν θυμήθηκε τους στίχους τουρκικού λαϊκού τραγουδιού για τη Σμύρνη που καταφέρεται εναντίον των Ελλήνων:

«Ο μακαρίτης Μουχαρέμ Ερτάς έχει ένα λαϊκό τραγούδι που μιλά για την κατοχή της Σμύρνης. Κοιτάξτε τι συναισθήματα δημιούργησαν στον λαό μας εκείνες οι μαύρες μέρες της κατοχής» κι απήγγειλε:

Και απάγγειλε στη συνέχεια: «Όμορφη Σμύρνη, δεν φεύγει ο καπνός από πάνω σου. Την ημέρα στην φαντασία μου, το βράδυ στη σκέψη μου. Σκύψτε βουνά να περάσω στην πατρίδα μου. Διευκολύνετε τον στρατό μου να περάσει. Η αλεπού δεν μπορεί να μπει στο κρεβάτι του λιονταριού, κι αν μπει δεν μπορεί να μαζέψει τα μπουμπούκια τριαντάφυλλων. Ο ποταπός Έλληνας δεν μπορεί να πραγματοποιήσει τους σκοπούς του. Λένε μην περάσεις, θα περάσω στη Σμύρνη… Θα ρίξω τους Έλληνες στη θάλασσα!».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail