Τσαβούσογλου: Μαζέψτε το κακομαθημένο παιδί σας τον Καμμένο και μην τολμήσετε να ανέβετε σε κάποια βραχονησίδα

Freepen.gr - Σε προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας και του Πάνου Καμμένου προέβη ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου μεταξύ άλλων κατά την ομιλία του .
στην Ακαδημία της Ακτοφυλακής και της Στρατοχωροφυλακής.

Όπως γράφει η milliyet.com.gr ο Τούρκος υπουργός ανέφερε: 

«Προειδοποιούμε την Ελλάδα. Έχετε ένα κακομαθημένο παιδί. Έτσι λένε τον Υπουργό Άμυνας τους. Το κακομαθημένο παιδί μας, έτσι τον λένε. Προσέξτε όμως το κακομαθημένο σας παιδί για να να μην προκληθει κάποιο ατύχημα από τις δυνάμεις ασφαλείας μας. Αυτό το υπενθυμίζουμε. Αυτή στην πραγματικότητα είναι μια πολύ φιλική προειδοποίηση» 

Ο Τσαβούσογλου ανέφερε ακόμη ότι «δεν υπάρχει κανένα όφελος και δε θα σας αποφέρει κανένα κέρδος η επιθετική ρητορική ή να ανεβείτε σε κάποια βραχονησίδα».

Επίσης δεν έλειψε η αναφορά στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο όπου σημείωσε πως η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά της στο θέμα των υδρογονανθράκων και θα προασπίσει τους Τουρκοκύπριους.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail