Ο Ερντογάν καίγεται να δει τον Πούτιν αλλά δεν του δίνουν ημερομηνία



Freepen.gr - Μια συνάντηση μεταξύ του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Ρώσου ομόλογΟύ του, Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προγραμματιστεί, αλλά δεν έχει οριστεί ημερομηνία, δήλωσαν αξιωματούχοι από τις δύο χώρες, εν μέσω διαπραγματεύσεων του πρώτου με τις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία.

Το Κρεμλίνο δήλωσε στις 9 Ιανουαρίου ότι αναμένει τον Ερντογάν να επισκεφθεί σύντομα τη Ρωσία για συνομιλίες με τον Πούτιν, αλλά ότι δεν είχε ακόμη συμφωνηθεί ημερομηνία. Τούρκοι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν επίσης το προγραμματισμένο ταξίδι του Ερντογάν στη Ρωσία, που όμως εν τοις πράγμασι δεν έχει προγραμματιστεί!

"Ο Πρόεδρος θα επισκεφθεί επίσης τη Ρωσία την προσεχή περίοδο", δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαουσόγλου, αναφερόμενος στη συνάντηση που είπε ότι θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία.

Για την ώρα, πραγματοποιήθηκε χθες τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στους υπουργούς Αμυνας των δύο χωρών, Ακάρ και Σόιγκου με βασικό θέμα την κατάσταση στο Ιντλίμπ όπου η Αγκυρα έχει αποτύχει παταγωδώς να εφαρμόσει το τμήμα της συμφωνίας που την αφορά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail