Σκοπιανό ΜΜΕ: Η Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα να πείσει το Μητσοτάκη να είναι καλό παιδί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Freepen.gr - Η ιστοσελίδα του σκοπιανού τηλεοπτικού σταθμού kanal5.com.mk δημοσιεύει σχετικό κείμενο για το επερχόμενο ταξίδι της Γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ στην Ελλάδα όπου θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ότι είναι δυνατόν για την ευρεία κοινοβουλευτική στήριξη για τη Συμφωνία των Πρεσπών και την επικύρωση του πρωτοκόλλου για την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα...προσπαθήσει να πείσει ακόμη και το Μητσοτάκη να υποστηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών και έτσι «να συμβάλει στη σταθερότητα και την ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής».

Η απερχόμενη πλέον Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα να διασφαλίσει ότι η υλοποίηση του βαλκανικού διαδρόμου που οραματίστηκε ο Χίτλερ θα προχωρήσει κανονικά. Οι Γερμανοί δεν άλλαξαν. Εμείς;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail