Δεν είναι εθνικισμός το να λες ότι η Μακεδονία είναι ελληνική

Εθνικισμός είναι μας λένε να υπερασπίζεσαι την ιστορία σου απέναντι στους διεθνείς νταβατζήδες και το προτεκτοράτο που στηρίζουν. Εθνικισμός είναι μας λένε να τιμάς την απελευθέρωση ιστορικών περιοχών της πατρίδας σου που κέρδισαν την ελευθερία τους χάρη στον αγώνα όλου του έθνους παρά τις προσπάθειες των ιμπεριαλιστών και των προστατευομένων τους.

Μελίνα Κονταξή
 
Εθνικισμός είναι μας λένε να μη θέλεις να αναγνωρίσεις μια ανύπαρκτη εθνότητα προδίδοντας τη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους για να ελευθερωθεί η Μακεδονία και να ενταχθεί στο κράτος.

Δεν εξαρτόμασταν εμείς από τα Σκόπια. Η ένταξή τους στο ΝΑΤΟ εξαρτιόταν απόλυτα από εμάς αλλά αποφασίσαμε να τους χαρίσουμε τα χαρτιά μας. Δε βιαζόμασταν εμείς για τη λύση του ονοματολογικού, τα Σκόπια είχαν θέμα επιβίωσης ως κράτος. 

Υποχωρήσαμε απέναντι σε ένα λιγότερο ισχυρό κράτος που έχει άδικο και τις πλάτες των ιμπεριαλιστών. Τελικά αντιεθνικισμός είναι όπως φαίνεται η στήριξη των διεθνών νταβατζήδων και του σκοπιανού εθνικισμού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail