Sukhoi SuperJet 100 - Μπορεί να μη βομβαρδίζει, αλλά μεταφέρει!

Freepen.gr - Ο ρωσικός κατασκευαστής αεροσκαφών Sukhoi Civil Aircraft σκοπεύει να παραδώσει σε πελάτες 28 Sukhoi SuperJet 100 (SSJ-100) τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας Αλεξάντερ Ρούμπτσοφ.

"Αυτό το έτος ήταν μια πρόκληση για μας, υπήρξε έλλειψη μηχανών αεροσκαφών, και παραδόθηκαν 26 αεροσκάφη στους πελάτες μας. Παρόλα αυτά, αναμένουμε να φθάσουμε τα 28 το επόμενο έτος, ενώ στο μέλλον σχεδιάζουμε να παραδίδουμε 30-35 αεροσκάφη ετησίως μέσα στα επόμενα επτά χρόνια", ανέφερε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 24.


Ο Rubtsov σημείωσε ότι 136 αεροσκάφη βρίσκονται σε μόνιμη εμπορική λειτουργία, τα περισσότερα από τα οποία χρησιμοποιούνται για μεταφορές επιβατών.

Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία υπέγραψε μνημόνια με το Ιράν σχετικά με την παράδοση 40 SSJ-100. Η Τεχεράνη θα λάβει τη νέα έκδοση SSJ100R του αεροσκάφους μέχρι το 2022, σύμφωνα με τον Rubtsov.
Το Sukhoi SuperJet 100 είναι το νεότερο περιφερειακό επιβατικό αεροσκάφος διπλού κινητήρα της Ρωσίας. Ξεκίνησε να λειτουργεί εμπορικά το 2011. Το εύρος της βασικής έκδοσης είναι 4.400 χιλιόμετρα με την ικανότητα να φιλοξενεί 98 επιβάτες. Τα αεροσκάφη είναι σε υπηρεσία μες αεροπορικές εταιρείες στο Λάος, το Μεξικό και τη Ρωσία. Ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας στη Ρωσία είναι η Aeroflot.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail