Εναέριος ανεφοδιασμός μέσα στα σύννεφα και τη μαύρη νύχτα για τα κινεζικά Su-30MK2

Freepen.gr - Διαρκής είναι η εκπαίδευση των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων σε όλους τους τομείς καθώς ο δράκος βρίσκεται σε μια φάση επιβεβαίωσης ότι αποτελεί μια μεγάλη στρατιωτική δύναμη στον πλανήτη.

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε άσκηση εναέριου ανεφοδιασμού για τα Su-30MK2 του Κινεζικού Ναυτική από ένα IL-78 της Κινεζικής Αεροπορίας. Σύμφωνα με το East Pendulum πραγματοποιήθηκαν δεκάδες ανεφοδιασμοί, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το Sukhoi Su-30MKK (όνομα αναφοράς του ΝΑΤΟ: Flanker-G) είναι μια τροποποίηση του Sukhoi Su-30, που ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία από τo Sukhoi Su-35. Το Su-30MKK αναπτύχθηκε από την Sukhoi το 1997, ως αποτέλεσμα άμεσης αίτησης της Κίνας. Πρόκειται για ένα βαρύ, παντός καιρού, μαχητικό μεγάλης εμβέλειας και όπως το Sukhoi Su-30, είναι συγκρίσιμο με το αμερικανικό McDonnell Douglas F-15E Strike Eagle. Το Su-30MK2 είναι μια περαιτέρω βελτίωση του Su-30MKK με αναβαθμισμένες δυνατότητες αεροηλεκτρονικής και ναυτικής προειδοποίησης. 

Τα MKK και το MK2 λειτουργούν σήμερα από την Πολεμική Αεροπορία του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, την Πολεμική Αεροπορία της Ινδονησίας, την Πολεμική Αεροπορία του Βιετνάμ, την Πολεμική Αεροπορία της Βενεζουέλας και την Πολεμική Αεροπορία της Ουγκάντα.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail