Τρολάρει ασύστολα ο Τραμπ: ας πολεμήσουν οι άλλοι τώρα το ISIS - Ρωσία, Συρία και Ιράν δε χαίρονται που φεύγουμε!

Freepen.gr - Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος χτύπησε με νέα δήλωσή του στο Twitter. Ο Τραμπ αναφέρει ότι η απόφασή του δεν ήταν έκπληξη αφού το υποστήριζε εδώ και αρκετά χρόνια. Όπως αναφέρει, η Ρωσία, το Ιράν, η Συρία και άλλοι είναι οι τοπικοί εχθροί.

Σημειώνει πως δεν επιθυμεί οι ΗΠΑ να είναι ο αστυνόμος της Μέσης Ανατολής ξοδεύοντας πολίτιμες ζωές και τρις δολάρια για να προστατεύουν άλλους. "Θέλουμε να είμαστε εκεί για πάντα; Ώρα για άλλους να πολεμήσουν" τονίζει ο Τραμπ ο οποίος το παρατραβά εντελώς καταλήγοντας ότι Συρία, Ρωσία, Ιράν και πολλοί άλλοι δε χαίρονται με την απόσυρση των ΗΠΑ διότι τώρα πρέπει να πολεμήσουν το ISIS.

Προφανώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ αγνοεί ότι το ISIS, του οποίου τους άνδρες κατά καιρούς φυγάδευαν αμερικανικά ελικόπτερα, το πολέμησαν οι Σύριοι.






Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail