Οι Τούρκοι θα δοκιμάσουν το ÇAFRAD στην εκτόξευση πυραύλου Sea Sparrow


Freepen.gr - Οι δοκιμές του ραντάρ πολλαπλών χρήσεων ÇAFRAD της ASELSAN στη φρεγάτα TCG Göksu (F-497) στον Εύξεινο Πόντο θα συνεχιστούν με την εκτόξευση πυραύλου ESSM (Evolved Sea Sparrow Missile).

Το ÇAFRAD αναπτύχθηκε από την ASELSAN για τις φρεγάτες αεροπορικής άμυνας TF-2000 που αναμένεται να παραδοθούν στο ναυτικό τα επόμενα χρόνια και δοκιμάζεται αυτήν την περίοδο στην  Göksu.

Η TCG Göksu αναμένεται επίσης να εκτοξεύσει έναν πυραύλο ESSM για να δοκιμάσει το ÇAFRAD.
Το ÇAFRAD συγκροτείται από τα εξής:
  • Την κεραία IFF (STANAG 4193 compliant Mode 1/2/3/C/S/5 interrogation με εμβέλεια 450 χλμ),
  • Τις τέσσερις κεραίες του Radar πολλαπλών λειτουργιών αέρος/επιφανείας χαμηλά ιπτάμενων στόχων (X-Band, ενεργού φασικής διάταξης, με εμβέλεια 150 χλμ και δυνατότητα παρακολούθησης άνω των 1000 στόχων ταυτοχρόνως),
  • Τις τέσσερις κεραίες του Radar κατάδειξης στόχων (X-Band, ενεργού φασικής διάταξης, ημι-ενεργού καθοδήγησης αντιαεροπορικών πυραύλων, με εμβέλεια 150 χλμ) και
  • Τις τέσσερις κεραίες του Radar έρευνας αέρος/επιφανείας μεγάλης απόστασης (S-Band, ενεργού φασικής διάταξης, με εμβέλεια 450 χλμ, με δυνατότητα παρακολούθηση άνω των 2.000 στόχων). 
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...