Αλυτρωτική γιορτή εντός ελληνικής επικράτειας: «Η κυβέρνηση των Σκοπίων εγκατέλειψε οριστικά τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες στην Ελλάδα»

Freepen.gr - Ένα βίντεο αλυτρωτικού χαρακτήρα καταγράφηκε στην Ελλάδα σε εκδήλωση-γιορτή του Μακεδονικού Κόμματος (;), στην περιοχή Negush (Νάουσα) κοντά στο Voden (Έδεσσα), σε ένα χωριό που λέγεται Μαρίνα στα ελληνικά σύμφωνα με την σκοπιανή expres.mk.

«Οι επισκέπτες της ετήσιας μακεδονικής γιορτής με το Vlatko Miladinovski και την ομάδα Μακεδονικό Μεράκι που αποτελείται από Μακεδόνες από την Ελλάδα» συμμετείχαν στην εκδήλωση όπου μεταξύ άλλων ακούστηκε και το παρακάτω τραγούδι:

Λένε ότι δεν υπάρχουν, αλλά είμαστε εδώ,
λέμε ότι δεν υπάρχουν, αλλά είμαστε εδώ,

εδώ είμαστε πριν από τον Ιησού,
στην χώρα της Μακεδονίας

Εδώ είμαστε, εδώ παραμένουμε,
και δεν αλλάζουμε το ιερό μας όνομα.

Και η expres καταλήγει:

Η ατμόσφαιρα στο βίντεο δείχνει σαφώς το λάθος της μακεδονικής κυβέρνησης που άλλαξε το άρθρο 49 στο σύνταγμα με το οποίο παραιτήθηκε από μια αυτόχθονη μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα εκτός από τους λεγόμενους Έλληνες Μακεδόνες.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...