Αλβανικό ΜΜΕ: Οι Έλληνες υποστηρίζουν τα βασανιστήρια εναντίον του Αλβανού στη φυλακή

Freepen.gr - Δημοσίευμα με τίτλο "οι Έλληνες υποστηρίζουν τα βασανιστήρια εναντίον του Αλβανού στη φυλακή: έλαβε το ελάχιστο από ό,τι άξιζε" έχει αναρτήσει η γνωστή αλβανική ιστοσελίδα albeu.com μαζί με ένα από τα δύο βίντεο της επίθεση στον 19χρονο κρατούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η albeu σημειώνει ότι "ο βάρβαρος ξυλοδαρμός του Αλβανού Α.Λ. [αναφέρει το πλήρες όνομα] στη φυλακή του Αυλώνα έχει βρει στήριξη σε μερικά ελληνικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία τονίζουν το γεγονός ότι έλαβε το ελάχιστο από ό,τι άξιζε, ενώ χιλιάδες σχόλια υποστηρίζουν αυτήν την προσέγγιση γι 'αυτόν".

Η αλβανική ιστοσελίδα συγχέει την στάση των ελληνικών ΜΜΕ με τη δήλωση ενός εκ των παρόντων στο επεισόδιο ο οποίος σε δήλωσή του σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως ο 19χρονος κρατούμενος έπαθε λιγότερα από όσα άξιζε.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για σοβινιστικά συναισθήματα τα οποία κυριαρχούν στην ελληνική κοινωνία συμπληρώνοντας πως η τελευταία υποστηρίζει δημοσίως τέτοιες φασιστικές προσεγγίσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail