Ο Καμμένος, η Μακεδονία και η πολυθρόνα

Tama66 / pixabay
Στις 25 Ιανουαρίου 2018 η δημοσιογράφος, ανταποκρίτρια στην Αθήνα, του CNN (και πιο πριν του Guardian) Anthee Carassava έκανε το παρακάτω τουήτ, στο οποίο έλεγε ότι η Αμερικανική Πρεσβεία πιέζει τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει από τον Πάνο Καμμένο να απέχει από την ψηφοφορία της Βουλής όταν έρθει η συμφωνία προς ψήφιση. Αυτό της το μετέδωσε μία πηγή, την οποία δεν κατονομάζει.

Ανδρέας Σταλίδης

Τουήτ 1




Τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 29 Ιανουαρίου 2018, κάνει νέο τουήτ με σύνδεσμο στο iefimerida όπου λέει περίπου το ίδιο πράγμα και η ίδια πανηγυρίζει για την επιτυχία της λέγοντας «σας το είπα».

Τουήτ 2




Σύνδεσμος 1

http://www.iefimerida.gr/…/den-tha-psifisoyn-oi-anel-gia-sk…

Σε έναν άλλον σύνδεσμο, την ίδια ημέρα στο ίδιο σάιτ δημοσιεύεται ακόμη πιο καθαρά. Μετά από σύσκεψη της ΚΟ των ΑΝΕΛ βγαίνει περιχαρής ο Καμμένος και δηλώνει δημοσίως ότι 1. Δεν ψηφίζει όνομα που περιέχει τον όρο Μακεδονία, αλλά και 2. Δεν θα ρίξει την κυβέρνηση γι’ αυτόν τον λόγο. Συνεχίζει να την στηρίζει και θα την στηρίζει μέχρι τέλους

Σύνδεσμος 2

http://www.iefimerida.gr/…/kammenos-den-peftei-i-kyvernisi-…

Μερικές εβδομάδες μετά, γίνεται μίνι ανασχηματισμός και οργιάζουν οι φήμες ότι ο Κουβέλης μπήκε αναπληρωτής υπουργός εθνικής αμύνης για να καλύψει το κενό του Καμμένου, εάν χρειαστεί.

==========

Το παραπάνω κείμενο είναι αυτούσια ανάρτησή μου στις 11 Ιουνίου 2018. Την ημέρα που πήρε τηλέφωνο ο Ζάεφ στον Τσίπρα και του είπε να προχωρήσει. Στις 12 Ιουνίου ο Καμμένος ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση. Στις 13 έκανε διάγγελμα ο Τσίπρας και την αποφράδα ημέρα 17 Ιουνίου υπέγραψε ο Κοτζιάς.

Σήμερα, 6 μήνες μετά ο Καμμένος πάλι τα ίδια. Το βιολί του. Δεν ρίχνει την κυβέρνηση με τίποτα.

Το ξέρουμε ρε μεγάλε. Το καταλάβαμε από την αρχή. Καρέκλα > Μακεδονία. Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχε καν Συμφωνία. Δεν θα γινόταν καν διαπραγμάτευση.

Η αρχική ανάρτηση στο πρώτο σχόλιο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail