Ο εθνομηδενισμός δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον

stevepb / pixabay
Ο εθνομηδενισμός είναι φασισμός. Χρειάζεται απομόνωση και ιδεολογική συντριβή όπως ο ακροδεξιός φασισμός. Ας δούμε τι υποστηρίζουν οι ανθρωπιστές. Δεν τους χωρίζει τίποτα λένε με κανέναν εκτός με τους υπόλοιπους Ελληνες που δε μισούν την χώρα τους αλλά αυτό είναι δευτερεύον.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Αδιαφορούν εντελώς για την παραβίαση των δκαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών και δε διστάζουν να συκοφαντήσουν ακόμα και νεκρούς στηρίζοντας την αλβανική κυβέρνηση που τίμησε συνεργάτη των Ναζί. Δεν έχουν κάνένα θέμα με την αλλαγή συνορων όταν αφορά εθνικισμούς τους οποίους στηρίζουν μαζί με τους Αλβανούς συντρόφους. Ενδεικτική η σιωπή τους στις δηλώσεις Ράμα για ένωση όλων των Αλβανών. 

Κατά τους ίδιους φυσικά οι Βορειοηπειρώτες δεν έχουν δικαίωμα διεκδίκησης των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους. Δεν στηρίζονται από το ΝΑΤΟ και όλους τους διεθνείς νταβατζήδες οι Βορειοηπειρώτες, οπότε λογικό να είναι εναντίον τους οι εθνομηδενιστές. 

Δεν έχουν θέμα με το όνομα της Μακεδονίας οι εθνομηδενιστές, λογικό σαν στηρίγματα των ιμπεριαλιστών που είναι. Γιατί να ενδιαφέρονται για μια λύση που επιβάλλεται από διεθνείς νταβατζήδες και κατοχυρώνει τις επεκτακτικές βλέψεις του προτεκτοράτου που φυσικά δεν τις απάλειψε από το σύνταγμά του; 

Οι εθνομηδενιστές - αντιεθνικιστές λένε ότι είναι εναντίον του ντόπιου εθνικισμού ενώ μαζί με τους ξένους συντρόφους στηρίζουν έμπρακτα κάθε ξένο. Λένε ότι αγαπούν τους ξένους. Καλά τους ξένους εθνικιστές που τους χρησιμοποιούν και τα κεφάλια που τους αποφέρουν κέρδη μέσω ΜΚΟ εννοείται, δεν αγαπούν όμως τους πρόσφυγες. Δεν είναι τυχαίο ότι όταν Κούδοι και Γιεζίντι δέχτηκαν επίθεση επειδή δε νήστεψαν στο Ραμαζάνι από ισλαμιστές, οι αντιεθνικιστές είτε αδιαφορήσαν είτε έριξαν την εύθυνη στους στενούς χώρους αφού στους ίδιους χώρους ζούσαν και τα θύματα.

Αγαπούν ό,τι τους φέρνει κέρδος και εξυπηρετεί την ιδεοληψία τους. Αδιαφορούν ή μισούν οτιδήποτε άλλο ανεξαρτήτως αν πρόκειται για ξένο ή Ελληνα. Ο δικός τους ολοκληρωτισμός πάνω από όλους, αυτό σημαίνει φασισμός και αυτός ο φασισμός πρέπει να τσακιστεί με την απομόνωση και τη συντριβή της ιδεολογίας του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail