Ο Ιησούς πάντως δεν ήταν παράνομος οικονομικός μετανάστης

Myriams-Fotos / pixabay
Ο Ιησούς πάντως δεν ήταν παράνομος οικονομικός μετανάστης. Αυτό είναι το θέμα, η διάκριση ανάμεσα σε πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες που κάποιοι θέλουν να καταργήσουν σε βάρος τόσο των προσφύγων όσο και των ντόπιων.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Το θέμα είναι απλό, πολύπλοκο το κάνουν μόνο οι ιδεοληπτικοί και όσοι έχουν συμφέροντα. Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι, οι παράνομοι οικονομικοί μεταναστες όχι. Η γενίκευση της εξαθλίωσης που θα φέρει η ανεξέλεγκτη είσοδος φθηνού εργατικού δυναμικού βοηθάει μόνο τους διεθνείς νταβατζήδες.

Οι ισλαμιστές ανεξαρτήτως του λόγου που φεύγουν, αποτελούν κίνδυνο για την εθνική ασφαλεια και φυσικά θα πρέπει να απελαύνονται. Η εξίσωση προσφύγων και παράνομων οικονομικών μεταναστών είναι ουσιαστικά μια ύβρις για τους πρόσφυγες και καταδίκη για τις πατρίδες τους που θα μείνουν στα χέρια αυτών που τις λυμαίνονται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail