Τσίπρας: τα τελευταία χρόνια έχω στερηθεί τη μοτοσυκλέτα μου

Freepen.gr - Συνέντευξη στο δημοσιογράφο Mikhail Gusman για την εκπομπή «Formula of Power». παραχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Εκεί σε σχετική ερώτηση ως προς τις μετακινήσεις δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια έχει στερηθεί τη μοτοσυκλέτα:

Δημοσιογράφος: Κύριε Πρωθυπουργέ, γνωρίζω στο παρελθόν χρησιμοποιούσατε μηχανή για τη μετακίνηση σας, τώρα αυτοκίνητο. Ποιο είναι πιο κοντά σε εσάς, η μηχανή της νιότης σας ή το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο;

Πρωθυπουργός: Σίγουρα οι μοτοσικλέτες. Ξέρετε το να μπορεί κανείς να οδηγεί με ασφάλεια, αλλά να τρέχει με μία μοτοσικλέτα σου δίνει μεγάλη αίσθηση ελευθερίας. Είναι ένα αναντικατάστατο συναίσθημα που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το έχω στερηθεί.

Άλλοι βέβαια στερήθηκαν τη δουλειά τους, το σπίτι τους, την οικογένειά τους, το υστέρημά τους, την ικανοποίηση των βασικών αναγκών τους, την πατρίδα τους. Χάρη πλέον και σε αυτόν αφού όχι ακολούθησε το συρμό αλλά κατέστη με διαφορά ο μακροβιέστερος και σκληρότερος μνημονιακός πρωθυπουργός.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail