Υποδοχή Ερντογάν-Τσίπρα στη Μόσχα - Βρείτε τις διαφορές


Freepen.gr - Ο Γιώργος Αδαλής ανήρτησε τις δύο παραπάνω φωτογραφίες στο διαδίκτυο με λεζάντα τον παρόντα τίτλο. Ο Ερντογάν έτυχε μεγαλοπρεπούς υποδοχής (Μάρτιος 2017 getty images). Ο Τσίπρας λίγο ακόμη και θα έπαιρνε το μετρό για να πάει στο ξενοδοχείο (από το βίντεο του sputnik). Ένας εκ των σχολιαστών της ανάρτησης σημειώνει μεταξύ άλλων:

Διαβάζοντας τα ειρωνικά σχόλια στη παρούσα φωτογραφία, ανακαλύπτω πως κι εγώ κατά βάθος χαίρομαι που ο πρωθυπουργός "μας" έτυχε στη Ρωσία μιας απαξιωτικής υποδοχής, και προσπαθώντας να εξηγήσω πώς εγώ, ένας πατριώτης, καταδέχομαι μια τέτοια ντροπή εις βάρος της χώρας μου, συνειδητοποίησα πως ο Αλέξης Τσίπρας, ο φερόμενος ως πρωθυπουργός των Ελλήνων, πρώτος απαξίωσε τον ελληνικό λαό, τον χλεύασε, τον ειρωνεύτηκε, τον εξαπάτησε, τον πρόδωσε και εν τέλει τον εχτύπησε αφού συγχρόνως τον ψέκασε με χημικά, ώστε να μην τον δένει πλέον τίποτα με το Έθνος το Ελληνικόν, που ξεκάθαρα και πέραν πάσης αμφιβολίας, εμμέσως ή και αμέσως δηλώνει πως πρέπει να το μεταλλάξει, να το αντικαταστήσει

Και δεν είναι μόνο η υποδοχή. Ο Πούτιν αποκάλεσε "σαχλαμάρες" την όλη ρητορική όταν απελάθηκαν οι δύο διπλωμάτες και ο Νίκος Κοτζιάς διαρκώς σημειώνει ότι επρόκειτο για απόφαση του πρωθυπουργού.

Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε ηγέτες που είτε μας αρέσει είτε όχι, θέλουν να πάνε ψηλά τον τόπο τους και πολιτικούς οι οποίοι λαμβάνουν αποφάσεις σε πολλά επίπεδα αφανισμού του έθνους τους από την ιστορία.

Επιπλέον ο πρώτος έβαλε τα θεμέλια να αναπτύξει η Τουρκία βαριά βιομηχανία και να καταστεί σημαντική στρατιωτική δύναμη, ενώ ο δεύτερος άνοιξε πάλι το χορό τον διορισμών, του βολέματος και των επιδομάτων.

Μόνο που αυτή τη φορά, δε θα κρατήσουν οι χοροί. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail