Αυτοί που δε θέλουν το έθνος κράτος, επιθυμούν σύγχρονους σκλάβους

MichaelGaida / pixabay
To έθνος κράτος είναι το καταφύγιο των λαών. Όσοι ονειρεύονται το θάνατο, θέλουν ασύνδετες μάζες δουλοπάροικων που θα σκοτώνονται μεταξύ τους για να να επιλέγουν από σύγχρονους τυράννους για να ξεροκόμματο.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Αυτοί που θέλουν το έθνος κράτος, θέλουν να αφήσουν τους λαούς χωρίς πατρίδα, χωρίς σπίτι εξαρτωμενους από τους δυνατούς, στο έλεος των οποίων θα βρίσκονται. Δεν είναι τυχαίο το ότι όσοι ταιριάζουν πρόσφυγες και μετανάστες, αδιαφορούν εντελώς για αυτό που συμβαίνει στις χώρες των προσφύγων αφήνοντάς τες στα χέρια αυτών που τις λυμαίνονται.

Πετώντας ένα "κάτω ο ιμπεριαλισμος" νομίζουν ότι ξεμπλέκουν αδιαφορώντας για τη λαχτάρα των ανθρώπων να ξαναδούν τη γη τους. Δεν πληρώνουν για αυτό οι ΜΚΟ. Οι πρόσφυγες από την Αφρίν που την κατέχει η Τουρκία θέλουν να γυρίσουν πίσω αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να φύγει η Τουρκία. Όταν όμως αυτό που σε ενδιαφέρει είναι τα λεφτά των ΜΚΟ βλέπεις τους ανθρώπους ως συμπαγή πράγματα. 

Δε σε ενδιαφέρει αυτό που θέλουν και αδιαφορείς για τους κατακτήτες των πατρίδων τους. Αυτοί που θέλουν το θάνατο του έθνους κράτους, επιθυμούν ένα χειρότερο κόσμο που μέχρι τώρα διαβάσαμε για αυτόν μόνο σε βιβλία. Δεν είναι τυχαίο, ότι μερίδα της αριστεράς και πολυεθνικές δε θέλουν σύνορα. Το ίδιο αποτέλεσμα επιδιώκουν, φθηνό κρέας για να διαλέγουν οι ισχυροί.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...