Θρίλερ στα ανοικτά της Βρετανίας - Ομάδα λαθρεπιβατών σε μεγάλο κοντεϊνερόπλοιο απειλεί το πλήρωμα που απομονώθηκε στη γέφυρα!

Freepen.gr - Μια ομάδα μεταναστών - λαθρεπιβατών βρέθηκε σε πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στην εκβολή του ποταμού Τάμεση και απειλεί το πλήρωμα, απαιτώντας να μεταφερθεί στην ακτή.

Όπως γράφει το Sky News οι αρχές ασχολούνται με το περιστατικό το οποίο λαμβάνει ώρα στο πλοίο GRANDE TEMA, μήκους 236 μέτρων. Ο κ. Παύλος Κυπριανού, εκπρόσωπος της ναυτιλιακής εταιρείας του Ομίλου Grimaldi, δήλωσεQ  «Βρήκαμε τέσσερις λαθρεπιβάτες. Το πλοίο ερχόταν από τη Νιγηρία ... κατάφεραν να ξεφύγουν από την καμπίνα και άρχισαν να απειλούν το πλήρωμα, ζητώντας να πλοηγηθεί το σκάφος πολύ κοντά στην ακτή ... καταλαβαίνουμε ότι ήθελαν να πηδήσουν και να φτάσουν στις βρετανικές ακτές".

Είπε ότι το πλήρωμα αντέδρασε και κλειδώθηκε στη γέφυρα του σκάφους και είναι ασφαλές και πως οι λαθρεπιβάτες δεν είναι οπλισμένοι αλλά έχουν πάρει δυνητικά επιβλαβή αντικείμενα.

«Κατάφεραν να βρουν ό, τι μπορούσαν να βρουν στο πλοίο ... κομμάτια σιδήρου, σωλήνες και τέτοια πράγματα και αυτά είναι που χρησιμοποίησαν για να απειλήσουν», είπε ο κ. Κυπριανού.

"Το σκάφος είναι υπό τη διοίκηση του πληρώματος δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό ... το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχουμε τέσσερα άτομα που είναι ελεύθερα στο κατάστρωμα και απειλούν τα μέλη του πληρώματος και ζητώντας να πλησιάσουν στην ακτή".




Το πλοίο βρισκόταν στη Μάγχη όταν ανακαλύφθηκαν οι μετανάστες σήμερα το πρωί και πλέον κάνει κύκλους βορειοανατολικά της Margate στο Κεντ.



Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αξιωματικοί αντιμετωπίζουν το περιστατικό και δεν αντιμετωπίζεται ως «ομηρεία, πειρατεία ή τρομοκρατικό συμβάν».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail