Τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα του Υ/Β Ara San Juan - Η έκρηξη και η βύθισή του

Freepen.gr - Το Kostack Studio δημοσίευσε μια μια δομική προσομοίωση των τελευταίων στιγμών του υποβρυχίου Ara San Juan από την Αργεντινή που βυθίστηκε υπό περίεργες συνθήκες στα τέλη του 2017. Γίνεται χρήση νέου κώδικα προγράμματος για την προσομοίωση της αντίστασης και πίεσης του νερού για την αναπαραγωγή της δυναμικής που έδρασε στο κύτος πίεσης.

Οι φυσικές παράμετροι, όπως η κλίμακα, η μάζα, η πίεση, η πυκνότητα του νερού, προσομοιώνονται με ακρίβεια. Η ίδια η δομή, ωστόσο, ήταν τόσο περίπλοκη που έχει διακριτοποιηθεί περισσότερο για να διατηρηθεί πρακτική η προσομοίωση. Ενώ οι τόμοι και οι περιοχές σύνδεσης των επιμέρους στοιχείων εξακολουθούν να υπολογίζονται με ακρίβεια από τη γεωμετρία, η ένωση των δομικών στοιχείων όπως αυτή μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως προσέγγιση του πραγματικού κόσμου και συνεπώς πρέπει να αναμένονται αποκλίσεις.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail