Όποιος ιππεύει άλογο με την ελληνική σημαία είναι a priori ανεγκέφαλος κι όποιος την καίει πάνω σε μηχανή προοδευτικός;

kapeho0 / pixabay
Πόσα θέλετε να μας αποτρελλάνετε; Τι δεν είδαμε σήμερα ως ξεκάθαρες και πειστικές αποδείξεις πως οι μαθητές των 14, 15 και 16 χρονών που διαδήλωσαν υπέρ της πατρίδας τους κρατώντας την ελληνική σημαία με αγνά και αδολα συναισθήματα, είναι φασίστες.

Γράφει η Α.Ο.

1. Φορούν, λέει κουκούλες και παραλληλίζονται με τους ρουφιάνους καταδότες της κατοχής που κατεδιδαν στους Γερμανούς τους συμπολίτες τους.

 Τι έχουμε να πούμε για τους κουκουλοφόρους με τα κράνη που σπάνε και ρημαζουν βιτρίνες, αυτοκίνητα και πανεπιστήμια; Μούγκα τόσα χρόνια για αυτούς. Αυτοί δεν είναι φασίστες, είναι προοδευτικοί έτσι;

2. Κάποιος θεώρησε ότι όποιος ιππεύει άλογο με την ελληνική σημαία είναι a priori ανεγκέφαλος.

Όποιος οδηγεί μηχανή και καίει την ελληνική σημαία όμως είναι πανέξυπνο δείγμα προοδευτικού. Για αυτόν μούγκα τόσα χρόνια, δεν είχε καμιά κατηγορία να του προσάψει.

Κυβερνώντες, πολιτικάντηδες, διευθυντές και όσοι καθηγητές τολμάτε να κατηγορήσετε αυτά τα νιάτα (που τα θεωρούσατε τελειωμένα τόσα χρόνια, να ασχολούνται μόνο με το κινητό τους και με ανούσια θέματα) με ελεεινές κατηγορίες αποκαλώντας τα φασίστες, ενώ έδειξαν την Αξία τους και τις Αρχές τους, αγωνιζόμενα για την πατρίδα τους που τη βλέπουν να χάνεται, την ιστορία και τον πολιτισμό τους μόνο ένα έχω να πω Ντροπή κι ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ.

Κανονικά έπρεπε ομαδικά να απομακρυνθείτε από κάθε κοινό αξίωμα και θέση που κατέχετε.

Είσαστε το αρνητικό παράδειγμα προς αποφυγή για τα παιδιά μας.

ΝΤΡΟΠΗ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail