Ο Αλέξης δεν ξέρει τι έγινε στον Α' ΠΠ και πέρασε την Αντάντ για γαλλική ομάδα στο CL

Αυτό με τον Αλέξη Τσίπρα και την αναφορά σε Χίτλερ, Μουσολίνι, ναζισμό, φασισμό και όλα όσα λέει κάθε φορά, επ' αφορμή της επετείου του τέλους του Α' Παγκοσμίου Πολέμου με ξεπερνά.

Του Στρατή Μαζίδη

Και τι λέει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας; Διότι αυτό είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ότι ο Α' ΠΠ έληξε χωρίς νικητές και ηττημένους καθώς επίσης πως δε γινόταν εκ των πραγμάτων να επικρατήσει κανείς.

Αλήθεια; Oh really? Και τότε η Αυστροουγγαρία που διαλύθηκε σε κάμποσα κομμάτια τι έκανε; Κέρδισε; Η Γερμανία που έχασε εδάφη και υποτάχθηκε τόσο πολύ ώστε να βγάλει το Χίτλερ, κέρδισε κι αυτή; Η Οθωμανική Αυτοκρατορία που έχασε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή κι αν εμείς δε βγάζαμε τα μάτια μας στο πιο κρίσιμο ραντεβού μας με την ιστορία, θα είχε χάσει ακόμη περισσότερα, δεν ηττήθηκε;

Κι αυτό που το πάει ο πρωθυπουργός; Πολέμησε κι η Ελλάδα και χάρη σε αυτή την εμπλοκή έγινε η χώρα των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών, έστω προσωρινά.

Και η Entente Cordiale τι ήταν; Γαλλική ομάδα που παίζει την Τρίτη με τη Μπορούσσια Ντόρμουντ;

Για να σοβαρευτούμε όμως. Η άγνοια της ιστορίας προσωπικά με τρομάζει...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail