Γερμανός αστυνομικός μετά από ομαδικό βιασμό έφηβης: κορίτσια καλύτερα να μην πίνετε αλκοόλ

TechLine / Pixabay
Freepen.gr - Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Φράιμπουργκ, Μπερνάρντ Ρότερνγκερ προειδοποίησε τις γυναίκες να μην πίνουν αλκοόλ ή να κάνουν χρήση ναρκωτικών μετά τον ομαδικό βιασμό ενός κοριτσιού από ομάδα αλλοδαπών σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel.

"Δεν μπορούμε να προσφέρουμε στους πολίτες ασφάλεια για όλους τους κινδύνους, αλλά μπορώ να σας συμβουλέψω αυτό: Μην καθιστάτε τον εαυτό σας ευάλωτο με το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά", δήλωσε ο Ρότερνγκερ.

Στις 14 Οκτωβρίου, μια έφηβη Γερμανίδα βιάστηκε από επτά Σύριους και έναν άνδρα με γερμανικό διαβατήριο. Το ποτό του κοριτσιού φέρεται να είχε ναρκωτική ουσία σε ένα techno πάρτι και μια συμμορία βίασε το παιδί έξω από τη ντίσκο.

Το τρομερό περιστατικό συγκλόνισε τους κατοίκους του Φράιμπουργκ που προ δύο ετών είχε συγκλονιστεί από τη δολοφονία της 19χρονης Maria Ladenburger από Αφγανό αιτούντα άσυλο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail