Πολάκη, έλα να σου δείξω μια πολιτικό με τσίπα γιατί εσύ είσαι πολιτικός με...Τσίπρα!

Πολάκη, κοίτα καλά την φωτογραφία αυτή. Είναι οι άνθρωποι στο Μάτι που γλύτωσαν κατά τύχη! Από πάνω, είναι η Κονστάνζα Ουρμπάνο ντε Σόουζα. Ηταν υπουργός Εσωτερικών της Πορτογαλίας όταν στις μεγάλες φωτιές του 2017, έχασαν την ζωή τους 100+ Πορτογάλοι. Και στις 18 Οκτωβρίου του 2017 ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!

Γιώργος Αδαλής
Οπως παλιότερα στην Καλιφόρνια παραιτήθηκαν Σερίφηδες κι άλλοι αξιωματούχοι. Κι εσύ κάμεις πλάκα βρε με τη Δούρου τη στιγμή που ακόμα δεν έχετε πει ΕΠΙΣΗΜΑ πόσοι σκοτώθηκαν στο Μάτι; Σε μια πυρκαγιά πολύ μικρότερης έντασης;

Και κάνεις πλακίτσα ρε;

Δες καλά την φωτογραφία της Ντε Σόουζα. Την είδες; Βρες μου έναν Ελληνα που παραιτήθηκε μετά από πλημμύρες και πυρκαγιές!

Γέμισε η Ελλάδα αλαζόνες και ανθρωπάκια που αντί για να πάνε σπίτια τους κάθονται ακόμα στις καρέκλες.

Εσύ κανονικά έπρεπε να ζητάς την παραίτηση των υπευθύνων κι όχι να κάνεις πλακίτσες πάνω στα μνήματα 100 νεκρών στο Μάτι και δεν ξέρω εγώ πόσων αγνοουμένων.

Χορτάσαμε από πολιτικό παχυδερμισμό Πολάκη. Γι αυτό στις επόμενες εκλογές θα σας στείλουμε σπίτια σας.

Μέχρι τότε, κάτσε και βλέπε τη φωτογραφία μιας γυναίκας από την Πορτογαλία που φορά παντελόνια. Σε αντίθεση με όλους εσάς που είστε ... καλοπληρωμένοι, πλην όμως τζάμπα μάγκες!

ΥΓ. Ντροπή σε όλους όσους σε ανέχονται. Αν πάντως εσύ είσαι αριστερός, εγώ είμαι ο πάπας Ιωάννης Παύλος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail