Τραμπ σε Μακρόν: Θες ευρωστρατό κατά ΗΠΑ, Κίνας και Ρωσίας αλλά ξεχνάς ότι η Γερμανία προκάλεσε τους Παγκοσμίους Πολέμους

Freepen.gr - Σκληρή κριτική άσκησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στο Γάλλο ομόλογό του, Εμμανουέλ Μακρόν με αφορμή την πρόταση του δευτέρου για τη δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού με σκοπό την προστασία της γηραιάς ηπείρου.

Ο Τραμπ σε σειρά τριών tweet σημειώνει:

Ο Εμμανουέλ Μακρόν προτείνει την οικοδόμηση του δικού του στρατού για την προστασία της Ευρώπης από τις ΗΠΑ, την Κίνα και τη Ρωσία. Αλλά ήταν η Γερμανία [ο εχθρός] στον Α' και Β' Παγκόσμιο Πόλεμο - Τι επέφερε αυτό στη Γαλλία; Άρχισαν να μαθαίνουν γερμανικά στο Παρίσι, προτού έρθουν οι Η.Π.Α. Πληρώστε λοιπόν για το ΝΑΤΟ ή όχι!

Ο Τραμπ διαμαρτύρεται επίσης για τους γαλλικούς δασμούς στο θέμα του εμπορίου οίνου με τις ΗΠΑ ενώ ρίχνει ακόμη ένα καρφί στο Μακρόν σημειώνοντας ότι η δημοφιλία του έχει υποχωρήσει στο 26% ενώ χαρακτηρίζει τους Γάλλους ως ένα λαό εθνιστών και περήφανων δικαίως ανθρώπων.








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail