Χαμός στον αέρα με Βερύκιο-Τσιμτσιλή: «Μη βγάζεις γλώσσα - Είστε κοκοράκια με καμένο εγκέφαλο» – «Ηρέμησε, πιες λίγο νεράκι, θα πάθεις τίποτα»


Άλλο ένα έντονο πρωινό στο Happy Day με αφορμή την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι σε πυρόπληκτη για τα 2.000 ευρώ.Από τη μία ο Δήμος Βερύκιος, από την άλλη η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς ενώ η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσπαθεί να διατηρήσει την ένταση χαμηλή. Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν:

Βερύκιος: Έχετε καταλάβει ότι κάθε πρωί μου έρχεστε εδώ με καμένο εγκέφαλο από τα διαδικτυακά τρολς; Πάψτε! Πάψτε! Πάψτε! Είστε όλα τα κοκοράκια με καμένο εγκέφαλο!

Μεσσαροπούλου: Δεν επιτίθεται κανείς σε εσένα και κακώς το παίρνεις προσωπικά.

Βερύκιος: Μη βγάζεις γλώσσα! Πάψτε εκτίθεστε!

Τσιμτσιλή: Εσύ εκτίθεσαι που εκνευρίζεσαι.

Βερύκιος: Μου έρχεστε τρία κοκοράκια συντονισμένα να μου επιτεθείτε! Πάψτε! Κατέβασε το χέρι! Δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι!



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail