«Μωρό μου έχουμε ίντερνετ στο Στρατό» - Την ώρα που τα παράπονα πέφτουν βροχή, τουλάχιστον θα έχουν τους φαντάρους...συνδεδεμένους

Freepen.gr - Αναγνωρίζοντας τη θεμελιώδη σημασία της ανάγκης για επικοινωνία στις μέρες μας, μεριμνήσαμε εντός του 2018, ώστε να καλύψουμε με σύνδεση στο διαδίκτυο, ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα μας φυλάκια!, αναφέρει το ΓΕΣ σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει:

Γιατί το προσωπικό μας το αξίζει!

Υπό τη συνοδεία της μουσικής του ελληνικού συγκροτήματος C:Real, σας παρουσιάζουμε μία ιστορία ανάμεσα σε ένα στρατιώτη μας που υπηρετεί τη θητεία του σε απομακρυσμένο φυλάκιο και της κοπέλας του που βρίσκεται σε μεγάλο αστικό κέντρο.



Η εικόνα πάντως που περνά προς τα έξω από το συνήθως καλά ενημερωμένο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι ενός Στρατού Ξηράς με πολλά προβλήματα για τους στρατεύσιμους. Πολλά κενά, απαράδεκτες συμπεριφορές, κακό φαγητό, έλλειψη νερού, ατελείωτες υπηρεσίες, καμία έξοδος, κοριοί κτλ.

Όταν λοιπόν ο πρωταγωνιστής του βίντεο κρυώνει, δεν μπορεί να πλυθεί, θα του μιλούν άσχημα, δε θα παίρνει ανάσα, θα είναι τουλάχιστον on-line, δηλαδή θα τον έχουν...συνδεδεμένο!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail