Ένας Αλβανός δημοσιογράφος βρέθηκε να τιμήσει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα ως ήρωα αφού δεν τολμούν οι Ελληνες

Freepen.gr - Ο Αλβανός δημοσιογράφος, Telnis Skuqi, με δύο αναρτήσεις του στο Facebook εξηγεί γιατί θεωρεί το δολοφονηθέντα Κωνσταντίνο Κατσίφα ως ήρωα ασκώντας σκληρή κριτική στους συμπατριώτες του. Ο Skuqi βρέθηκε να πει όσα δεν τόλμησαν οι Ελληνες δημοσιογράφοι και τα ελληνικά ΜΜΕ για έναν άνθρωπο που από ένα σημείο και μετά οδηγήθηκε εκούσια προς το πάθος προσδοκώντας την Ανάσταση της Βορείου Ηπείρου.

Γράφει ο Telnis Skuqi:

Προφανέστατα ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, 35 ετών που σκοτώθηκε από τις δυνάμεις RENEA στα περίχωρα του χωριού Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου (Νότιας Αλβανίας αναφέρει) είναι ένας ήρωας της ελληνικής μειονότητας, επειδή ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, αντιμετωπίζει το γεγονός ως μια προσωπική υπόθεση.

Για μένα, το θύμα είναι ένας ήρωας, γιατί δεν εγκατέλειψε την πατρίδα του, όπως οι συνομήλικοί του.
Έκανε την οικογένειά του.
Δεν εγκατέλειψε τους γονείς του.
Αγαπούσε τη σημαία του.
Σεβάστηκε την πατρίδα του.
Αγαπούσε τη γενέτειρά του.

Εμείς τι αγαπάμε;
Τίποτα!
Εμείς (οι Αλβανοί) θεωρούμε ήρωα τον Έντι Ράμα.
Αφήνουμε την πατρίδα μας.
Αφήνουμε την οικογένεια.
Αφήνουμε τη σημαία.
Χαρόμαστε που χάθηκε μια ζωή.
Εμείς χαιρόμαστε όταν τα χρήματα των φορολογουμένων χρησιμοποιούνται για την απόκτηση πολιτικής δύναμης.
Απολαμβάνουμε το Ράμα να λέει ανέκδοτα στην τηλεόραση

Ως εκ τούτου, υποστηρίζω ότι ο Έλληνας είναι ήρωας, γιατί οι Έλληνες γνωρίζουν πώς να σέβονται τη ζωή. Γιατί οι Έλληνες ξέρουν πώς να αντιδράσουν και να διαμαρτυρηθούν, ενώ εμείς (οι Αλβανοί) γνωρίζουμε ακριβώς τι να κάνουμε στο Facebook.



Ο Telnis Skuqi επανήλθε και με νεώτερο σχόλιο:

Αυτοί οι [Αλβανοί] εθνικιστές σήμερα είχαν 172 λόγους να διαμαρτυρηθούν στην Ελλάδα για τις χαμένες ζωές των ηρώων τους, αλλά τέτοια δράση δεν τολμούν να κάνουν, ενώ οι Έλληνες διαμαρτυρήθηκαν στην Αλβανία για πρώτη φορά επειδή έχασαν τη ζωή του ένας ήρωας.

Έτσι γίνεται όταν ο εθνικισμός παραμένει στα χέρια του Έντι Ράμα, γενναίος στο facebook και λαγουδάκι σε διαμαρτυρίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail