ΤΕΛΟΣ πια ο Χριστιανισμός και μια φοβερή παγίδα στους ιερείς - Αρχή πολλών ωδινών για την Ελλάδα

jplenio /pixabay
Με μια θλιβερή αρχιεπισκοπική φιγούρα να ευχαριστεί τον πρωθυπουργό για τη συμφωνία μεταξύ κράτους και εκκλησίας για να τεθεί ο θεμέλιος λίθος της αποδόμησης (σχήμα οξύμωρο) και του οριστικού τέλους του Χριστιανισμού στην Ελλάδα.

Του Στρατή Μαζίδη

Οι βάσεις βέβαια μπήκαν πολλά χρόνια νωρίτερα για να αποχριστιανοποιηθεί η χώρα. Η νομιμοποίηση συγκεκριμένων πράξεων, ο πολιτικός γάμος, η κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες ήταν καίρια βήματα στην εξελικτική αποκαθηλωτική διαδρομή του Χριστιανισμού στην Ελλάδα.

Παράλληλα ο λαός διαβρωνόταν με διάφορα θεάματα και έντυπα με βασικό επίκεντρο το ωμό κρέας. Παρατηρήστε το περιεχόμενο "κεντρικών ειδήσεων" σε πολλές σελίδες και θα καταλάβετε. Ταυτόχρονα θρησκευτικά δε διδάσκονται επί της ουσίας στα σχολεία. Ό,τι μάθει ένα παιδί από το σπίτι του πλέον.

Δεν υπάρχει κανείς να υπερασπιστεί την Πίστη διότι πολύ απλά ελάχιστοι τη γνωρίζουν. Οι νεοχριστιανοί των 5 λεπτών της Ανάστασης, που ουδέποτε διάβασαν μια φορά τη Βίβλο για να δουν τι είναι αυτό που πιστεύουν κι αν τους εκπροσωπεί, δε δίνουν δεκάρα για τη συμφωνία αρχιεπισκόπου - πρωθυπουργού αν περάσει από την Ιεραρχία.

Ο Χριστιανισμός με τις επερχόμενες αλλαγές υποβαθμίζεται και χάρη στη συντελούμενη πληθυσμιακή μεταμόρφωση της χώρας θα εξισωθεί με άλλα θρησκεύματα ανθρώπων που κατέκλυσαν τη χώρα περνώντας παρανόμως τα σύνορά της ιδίως μετά το 2000 και πιθανότατα θα υποχωρήσει περισσότερο.

Η μετατροπή των κληρικών σε ιδιωτικής [;] μορφής λειτουργούς με την επιδότηση πλέον της μισθοδοσίας θα σημάνει στο επόμενο διάστημα νέες αλλαγές. Η επιδότηση αναλόγως της πορείας της οικονομίας ή δύο άλλων πρόθυμων κεφαλών μπορεί να περιοριστεί δραστικά, ίσως δε ακόμη και να καταργηθεί. Ο αριθμός των ιερέων θα περιοριστεί σημαντικά. 

Έχω την αίσθηση ότι κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει πλήρως τις φοβερές αλλαγές που έρχονται και πως ο Χριστιανισμός θα καταπνιγεί τελικά στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα Τσίπρας και Ιερώνυμος ναρκοθέτησαν την όποια αντίδραση των ιερέων αφού για την ώρα τάχα όλα τα άλλα δεν αλλάζουν. Σε έναν κλήρο υπό σκόπιμη απαξίωση τις τελευταίες δεκαετίες, πολλοί θα ισχυριστούν ότι τώρα οι παπαδές ξεσηκώνονται για τα λεφτά. Τόσο καλά παγιδεύθηκαν.

Ο Χριστιανισμός τελειώνει στην Ελλάδα. Όσοι δε, είναι συνειδητοί Χριστιανοί και όχι του 5λεπτου ή του σταυροκοπήματος-μαντολίνου, αντιλαμβάνονται τι θα σημάνει αυτό για την Ελλάδα στα επόμενα χρόνια. Σημεία των καιρών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail