Φτηνά (στην κυριολεξία) τη γλύτωσε το "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" που όμως θα αργήσει να επιστρέψει

Freepen.gr - Το μοναδικό αεροπλανοφόρο της Ρωσίας, το Admiral Kuznetsov υπέστη ζημιές σε 52 σημεία ύψους 70 εκατομμυρίων ρουβλιών (1,1 εκατομμύρια δολάρια) κατά την απότομη βύθιση της πλωτής αποβάρθας τη νύχτα της 30ης Οκτωβρίου, δήλωσε στο TASS την Πέμπτη ο επικεφαλής της εταιρείας United Shipbuilding Corporation, Alexei Rakhmanov.

"Η επιτροπή [που δημιουργήθηκε για την εκτίμηση των ζημιών] καταμέτρησε 52 ζημιές. Συνολικά, η επισκευή των ζημιών αυτών θα κοστίσει περίπου 70 εκατομμύρια ρούβλια, και κατατάσσεται στην κατηγορία των ασήμαντων ζημιών στο πλαίσιο του προϋπολογισμού του εκσυγχρονισμού του ναυάρχου Kuznetsov" είπε απαντώντας στην αντίστοιχη ερώτηση.


"Δε βρήκαμε κάτι σοβαρό που θα μπορούσε να συνεπάγεται την παράταση της περιόδου επισκευής ή δε θα μπορούσε να αποκατασταθεί" δήλωσε ο Rakhmanov προσθέτοντας:

"Η επισκευή προβλέπεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2020 και οι δοκιμές έχουν προγραμματιστεί για το 2021. Το πολεμικό πλοίο προγραμματίζεται να παραδοθεί στο Πολεμικό Ναυτικό στα μέσα του 2021".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail