Ήθελαν να σκοτώσουν αλλά τελικά έγιναν οι ίδιοι πυροτέχνημα - Ανατινάχθηκαν 7 Τούρκοι στρατιώτες σε υψόμετρο 2.100 μέτρων

Freepen.gr - Μια έκρηξη πυρομαχικών σε τουρκική βάση στρατιωτικών δυνάμεων στην επαρχία Χακκάρι σκότωσε είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον επτά στρατιωτών ενώ άλλοι 25 τραυματίστηκαν.

Τα ελαττωματικά πυρομαχικά προκάλεσαν μαζικές εκρήξεις στη βάση το βράδυ της Παρασκευής σε υψόμετρο 2100 μέτρων στα σύνορα με το ιρακινό Κουρδιστάν.

Οι στρατιώτες εκείνη την ώρα έπλητταν υποτιθέμενους στόχους του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) στα σύνορα στην επαρχία Erbil του Κουρδιστάν, σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ.

Η τουρκική δικαιοσύνη απαγόρευσε την κάλυψη της είδησης στα ΜΜΕ λίγο μετά τις πρώτες αναφορές, ωστόσο αρκετά βίντεο είχαν ήδη δημοσιευθεί από το σημείο μετά την έκρηξη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail