Ρώσος πολιτικός ηγέτης: "Διαθέτουμε συστήματα αεράμυνας S-600 και S-700" (κι έγινε ο χαμός)

Freepen.gr - Ο Βλάντιμιρ Ζιρινόφσκι,  που ηγείται του εθνικιστικού Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (LDPR) από τη δεκαετία του 1990, έκανε λόγο για συστήματα αεράμυνας "S-600" και "S-700" που κατέχει η Ρωσία.

Η αναφορά του έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο δημοσιογράφο Βλαντιμίρ Σολόβιεφ κληθείς να σχολιάσει την παράδοση των συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-300 στη Συρία.

"Το S-300 τους ενδιαφέρει (τις Ηνωμένες Πολιτείες). Δεν είχαν προηγουμένως δώσει καμία προσοχή σε κάποια S-300. Αλλά τώρα φοβούνται, γιατί το Ισραήλ, ο στενός σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών, φοβάται - τους S-300 που βρίσκονται κοντά. Κάθε αεροσκάφος - όχι μόνο του Ισραήλ - μπορεί να καταστραφεί"

Και συνέχισε: 

"Οι Αμερικανοί φοβούνται γενικά, φοβούνται ότι το καλύτερο σύστημα αεροπορικής άμυνας στον κόσμο είναι το S-300 της Ρωσίας. Και εμείς επίσης έχουμε S-400, S-500, S-600 και S-700. Μπορούμε να κλείσουμε ολόκληρο τον πλανήτη και κανένα αεροπλάνο δεν θα μπορεί να απογειωθεί», είπε ο βουλευτής προκαλώντας έκρηξη γέλιου από άλλον καλεσμένο, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα κι ο Σολόβιεφ του συνέστησε να μην αποκαλύψει όλα τα μυστικά για το...  "S-1500".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail