Η πρώτη συστοιχία S-300 τέθηκε ήδη σε λειτουργία από τη Συριακή Αεράμυνα

Freepen.gr - "Σύμφωνα με τοπικές πηγές, η πρώτη συστοιχία του αντι-αεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-300 τέθηκε σε λειτουργία από τον Συριακό Αραβικό Στρατό", ανέφερε σε tweet το πρακτορείο ειδήσεων ANNA.



Η ρωσική εφημερίδα "Kommersant" δημοσίευσε ότι η Μόσχα θα στείλει περίπου τέσσερις συστοιχίες S-300 στη Συρία εντός δύο εβδομάδων, σύμφωνα με ενημερωμένη πηγή.

Σύμφωνα με την Kommersant, το σύστημα πυραύλων αεροπορικής άμυνας S-300 θα κάλυπτε εγκαταστάσεις στην παράκτια ζώνη της Συρίας και θα παρακολουθεί τα συριακά σύνορα με το Ισραήλ καθώς και με την Ιορδανία, το Ιράκ και το Λίβανο.

Η πηγή εξήγησε ότι ο αριθμός των συστοιχιών του συστήματος πυραύλων S-300, που θα αποσταλεί στη Συρία, θα μπορούσε να ανέλθει σε 6 ή 8, ανάλογα με τις εξελίξεις και τις συνθήκες που θα προκύψουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail