Τον Πατριάρχη κ. Δημήτριο Αρχοντώνη τον έχω αποκηρύξει προ πολλού! Ούτε παραγγελία να το είχε ο...Ερντογάν!


Κάποιοι μεγαλόσχημοι, μου ζητάτε να στηρίξω το Φανάρι απέναντι στην οργή της Μόσχας γιατί προέχει ο θεσμός της Οικουμενικότητας του Πατριαρχείου! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ! Διότι ως Χριστιανός Ορθόδοξος, δεν είδα ποτέ τον κ. Δημήτριο Αρχοντώνη, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, να στηρίζει την Ελλάδα. 


Επιπρόσθετα τον είδα να ανακαινεί το ζήτημα των «Νέων Χωρών», και να παρεμβαίνει όχι μόνο στο «πασών των Ρωσιών» επί Αλεξίου Β’, αλλά σε όλα τα Πατριαρχεία και τις Αρχιεπισκοπές. Δεν άφησε ούτε μία απείραχτη με πρώτο στόχο πάντα την Αρχιεπισκοπή Αθηνών! Παρεμβάσεις που αν αρχίσω να τις γράφω θα χρειαστούν 10 οθόνες υπολογιστή να διαβάσετε.

Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι η άοκνη στάση του να συμπλέει διαρκώς με τις θέσεις του Ερντογάν. Δεν μπορεί να ακολουθεί ο Πατριάρχης πιστά εδώ και 15 χρόνια την πολιτική του Ερντογάν κι εμείς στο όνομα του ... Πατριαρχείου να μην μιλάμε ή να τον στηρίζουμε! Αν δεν μπορεί να αντισταθεί ο κ.Αρχοντώνης οφείλει να παραιτηθεί.

Ποια η δουλειά του να ανακατευτεί στην διαμάχη Ουκρανίας-Ρωσίας δημιουργώντας πρόσθετα προβλήματα στην Ελλάδα! Δε μας φτάνει ο Τσίπρας που τα κάνει θάλασσα σε όλα να έχουμε και τους Φαναριώτες από πάνω;

Ειδικά τώρα σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, όπου σπεύδει στην Μόσχα ο Τσίπρας, βγαίνει ο Βαρθολομαίος και σβήνει κάθε ελπίδα ανάκαμψης των ΕλληνοΡωσικών σχέσεων! Πράγμα που ωφελεί τον Ερντογάν όσο τίποτε άλλο! Ούτε παραγγελιά να το είχε ο Σουλτάνος!

Η μήπως το είχε;;;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail