Κρανιδιώτης: Δεν είναι κανονική χώρα η Αλβανία – Πρέπει να τιμωρήσουμε τους δολοφόνους του παιδιού

“Οι πληροφορίες από τους ανθρώπους που ζουν εκεί, είναι ότι επί 15 μέρες η αστυνομία τον παρενοχλούσε”, είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, μιλώντας στο Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Ελένη Καλογεροπούλου, σχετικά με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες Αργυροκάστρου από πυρά της αλβανικής αστυνομίας.

“Δεν είναι μία κανονική χώρα η Αλβανία. Αυτοί που τον σκότωσαν είναι πολύ πιθανό σήμερα να έχουν ρεπό να φυλάνε χασισοφυτείες και κέντρα επεξεργασίας ηρωίνης. Η αστυνομία είναι αυτή η οποία παραβιάζει συνεχώς το Σύνταγμα και τους νόμους της Αλβανίας, που γκρεμίζει ελληνικές εκκλησίες. Έχουν σκοτωθεί ξανά άνθρωποι δικοί μας και η αστυνομία δεν έκανε το καθήκον της” δήλωσε ο κ. Κρανιδιώτης.

Σχετικά με τη χθεσινή του δήλωση στην οποία ανέφερε ότι: «Η Ελληνική Αεροπορία πρέπει να ισοπεδώσει το διοικητήριο και το στρατόπεδο των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας, να μην μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα και να εξοντωθούν οι δολοφόνοι του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πάρει το μήνυμα ο Ράμα και οι συμμορίες του οι οποίες υποδύονται τα κρατικά όργανα ώστε να μην τολμήσουν να απλώσουν ποτέ ξανά χέρι πάνω σε Έλληνα» σημείωσε ότι “ο Ράμα είναι αυτός ο οποίος κατηγορούν οι αντίπαλοι του ότι είναι έμπορος ναρκωτικών, ότι κυβερνάει την χώρα του όπως κυβερνάει κανείς με μία συμμορία…

Αυτό δεν είναι πόλεμος, τιμωρείς αυτούς που το έκαναν. Για να κάνεις πόλεμο, η άλλη χώρα πρέπει να έχει αεροπορία και στρατό, η Αλβανία δεν έχει τίποτα από όλα αυτά… Είναι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να βάλει αυτούς τους κατσαπλιάδες σε τάξη” και πρόσθεσε:

“Τι θα έκανε το Ισραήλ; Τι θα έκαναν άλλες χώρες; Τι θα έκανε η Αμερική σε χώρες ληστών; Η Αλβανία είναι μέλος του ΝΑΤΟ δυστυχώς… Πρέπει να τιμωρήσουμε τους δολοφόνους του παιδιού. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Θα περιμένουμε την αλβανική Δικαιοσύνη 300 χρόνια, και να στέλνουμε ρηματικές διακοινώσεις, αν είναι και μαλακό το χαρτί ξέρουν οι Αλβανοί πώς να το χρησιμοποιήσουν”.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail