Οι Αλβανοί φυλάσσουν τα θαλάσσια σύνορά μας - Θα τρώει τα μουστάκια του στο μνήμα ο Κανάρης

Το αλβανικό περιπολικό LISSUS "φυλάει" τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα μαζί με έτερα φυσικά ξένα σκάφη τα οποία περισσότερο κάνουν βόλτες στο πέλαγος παρά αναχαιτίζουν τις μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία.

Στρατής Μαζίδης

Η παράδοση της φύλαξης των συνόρων μας σε μια πολυεθνική δύναμη στην οποία μετέχει χώρα εχθρικά διακείμενη απέναντι στην πατρίδα, με έξαρση του μεγαλοϊδεατισμού της την ώρα που καταδιώκονται οι Ελληνες στη Βόρειο Ηπειρο, είναι σημείο των καιρών και δε μας τιμά.

Όπως σημείο των καιρών είναι να φυλάσσουν το Αιγαίο γερμανικές φρεγάτες, δηλαδή το ναυτικό μιας χώρας που κάθε λίγο γίνεται ρεζίλι από τα ατυχήματα και η οποία πέρασε από τον τόπο μας ως κατακτητής με σκοπό την επιβολή του ναζισμού.

Ο Κωνσταντίνος Κανάρης θα βλέπει όσα διαδραματίζονται και θα τρώει τα μουστάκια του μέσα στο μνήμα.


Το "Lissus" είναι το τρίτο πλοίο κλάσης Iliria μετά το Iliria και Oriku που ναυπηγήθηκε στην Αλβανία σε συνεργασία με την Ολλανδία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail