Αβραμόπουλος: Η Τουρκία πληρώνει υψηλό τίμημα, αλλά δεν είναι μόνη!

Freepen.gr - Ο Επίτροπος της ΕΕ για τα θέματα μετανάστευσης, εσωτερικών υποθέσεων και ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος πραγματοποίηση μια στην 27η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Μεσογειακών Πρακτορείων Ειδήσεων στην Ελλάδα και απάντησε στις ερωτήσεις των αντιπροσώπων του τύπου.

Όπως γράφει η Hurriyet ο Αβραμόπουλος δήλωσε πως στο θέμα της μετανάστευσης ότι η Τουρκία πληρώνει υψηλό κόστος, αλλά δήλωσε ότι δεν είναι μόνη:

"Τέτοιο μεγάλος ανθρώπινο κόστος για την Τουρκία, αλλά η Τουρκία δεν είναι μόνη, αν και έχει το υψηλότερο κόστος". 

Αυτά υποστηρίζει ο Ελληνας επίτροπος ο οποίος προφανώς αγνοεί πως η Τουρκία έχει υποδαυλίσει τον πόλεμο της Συρίας όντας πύλη εισροής τρομοκρατών τους οποίους τα προηγούμενα χρόνια ενίσχυε με κάθε τρόπο. Επίσης φαίνεται να αγνοεί τις φθηνές πτήσεις από διάφορες χώρες των τουρκικών αερογραμμών προς Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να είναι ευκολότερο για κάποιον από το Μαρόκο να περάσει σε ευρωπαϊκό έδαφος μέσω Ελλάδας αφού προσγειωθεί πρώτα στην Τουρκία.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος υπήρξε υπουργός Εξωτερικών της χώρας την κρίσιμη περίοδο που ξέσπασε ο πόλεμος στη Συρία και όφειλε να γνωρίζει περισσότερα.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail