Η ετεροκυβέρνηση και το κάπνισμα


Είναι γνωστό ότι το κάπνισμα είναι επιβλαβές και επιζήμιο. Καταστρέφει τα δόντια, το στόμα, τον φάρρυγγα, τους πνεύμονες, την καρδιά, την επιδερμίδα και την σεξουαλικότητα των καπνιστών.

Νίκος Γεωργαντζάς

Το κάπνισμα όμως, ένα άτομο μπορεί να το σταματήσει. Ενώ την ετεροκυβέρνησή μας, υπό την κομματοκρατία του θεοκρατικά δεσποτικού καθεστώτος, κανένα άτομο δεν μπορεί μόνο του να την σταματήσει, παρά το ότι είναι επίσης επιβλαβής και επιζήμια.

Τόσο το κάπνισμα όσο και η ετεροκυβέρνησή μας είναι παρά φύσιν. Πολλά άτομα κατανοούν την επιζήμια και επιβλαβή συνήθεια του καπνίσματος, όμως είναι ελάχιστα τα άτομα που κατανοούν την επιζήμια και επιβλαβή συνήθεια της ετεροκυβέρνησής μας, υπό την κομματοκρατία του θεοκρατικά δεσποτικού καθεστώτος, που τόσο δόλια μας ετεροκυβερνά εδώ και 194 έτη συναπτά.

Είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να αυτοκυβερνώνται. Και είναι παρά φύσιν οι άνθρωποι να ετεροκυβερνώνται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail