Σε τροχιά αποσταθεροποίησης τα Σκόπια - Φοβούνται δολοφονία των αποστατών της αντιπολίτευσης;

Freepen.gr - «Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα, μαζί γράψαμε μια ιστορία», είπε ο Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξη τύπου μετά τη μαραθώνια συνεδρίαση στη βουλή των Σκοπίων για τις συνταγματικές αλλαγές.

«Σήμερα, με πλειοψηφία δύο τρίτων, μπήκαμε στις δυτικές συμμαχίες. Η Μακεδονία θα είναι μέρος του ΝΑΤΟ. Με αυτή την ιστορική απόφαση, η ένταξή μας στο ΝΑΤΟ θα συνεχιστεί και η διαδικασία θα ξεκινήσει το επόμενο έτος», δήλωσε ο Ζάεφ.

Ευχαρίστησε όλους τους βουλευτές, ιδιαίτερα εκείνους από το VMRO-DPMNE και τον συνασπισμό που δήλωσαν ότι τοποθετήθηκαν πάνω από τα συμφέροντα του κόμματος παρά την πίεση της ηγεσίας.

«Με τέτοιες αποφάσεις, οι άνθρωποι γίνονται ήρωες. Είστε περισσότερο από ένα μέρος της ιστορίας. Είστε μέρος μιας ιστορίας που θα ειπωθεί τις μελλοντικές γενιές. Δεν θα ξεχάσουν τι κάνατε», είπε ο Ζάεφ ο οποίος δήλωσε όμως ότι «εγγυάται την ασφάλεια των βουλευτών και των οικογενειών τους»!

Η επιβολή μιας κακής συμφωνίας σε δύο χώρες όταν δεν τη θέλει κανείς, θα δημιουργήσει περισσότερα και σοβαρότερα προβλήματα από αυτά τα οποία λύνει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail