Ετοιμάζουν για μόνιμη σύνταξη και δικαστήριο το Ζάεφ στα Σκόπια

Freepen.gr - Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χρίστιαν Μικόσκι ευχαρίστησε τους πολίτες για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Ο Μικόσκι υποστήριξε πως παρά τις απειλές, η κυβέρνηση απέτυχε να εφαρμόσει τη συμφωνία με την Ελλάδα, και πως θα κριθεί να δώσει απαντήσεις για τις καταχρήσεις της. Ο Ζάεφ δεν πρέπει να είναι προετοιμασμένος για πρόωρες εκλογές, αλλά για μια μόνιμη πολιτική σύνταξη, τόνισε ο Μικόσκι.

"Οι αριθμοί εξηγούν σαφώς τη διάθεση των πολιτών. Δεν ήταν μάχη για πρόωρες εκλογές, αλλά το VMRO-DPMNE συνεχίζει τις δραστηριότητές του για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των πολιτών", ανέφερε ο Μικόσκι.

Ερωτηθείς αν η αντιπολίτευση θα επιδιώξει πρόωρες εκλογές ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης δήλωσε ότι το κόμμα παραμένει με το λαό και θα ανατρέψει την κυβέρνηση που έχει χάσει την ταυτότητά της. Το μήνυμα του λαού πρέπει να γίνει σεβαστό από την κυβέρνηση, το Κοινοβούλιο και όλους τους άλλους, δήλωσε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης σύμφωνα με το makfax.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail