Μπαΐλντισαν πια οι Σύριοι με τις βρωμιές των τρομοκρατων και άνοιξαν πυρ στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή στην επαρχία της Hama του almasdarnews, ο Συριακός Αραβικός Στρατός εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση εναντίον των τζιχαντιστών κοντά στην πόλη Lahaya.

Η πηγή ανέφερε ότι το 4ο Σώμα Στρατού χρησιμοποίησε πυροβόλα όπλα και βλήματα επιφανείας  για να πλήξει τις θέσεις άμυνας των τρομοκρατών κατά μήκος του άξονα Hama-Idlib.

Η επίθεση του Συριακού Αραβικού Στρατού διεξήχθη σε απάντηση στις επιθέσεις των ισλαμιστών στις θέσεις των στρατιωτών στα νότια της καθορισμένης ζώνης ασφαλείας.

Επιπλέον ο Πρεσβευτής της Συρίας στα Ηνωμένα Έθνη, Δρ. Bashar Al-Ja'afari, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας την Παρασκευή ότι η Δαμασκός δεν θα επιτρέψει το Idlib να γίνει ένα ασφαλές καταφύγιο για τζιχαντιστές.

"Το Idlib είναι μέρος της Συρίας και είναι φυσικό η κυβέρνηση της Συρίας να καταπολεμήσει την τρομοκρατία προκειμένου να απαλλαγεί το έθνος από τη μάστιγα και να ανακτήσει την πλήρη κυριαρχία στο έδαφός της".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail