Οι Τούρκοι θέλουν να χτυπήσουν - Με καταστροφή απειλούν το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας στη Μεσόγειο

Freepen.gr - Η Ελλάδα παίζει ένα νέο βρώμικο παιχνίδι παρενοχλώντας τo ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Recep Tayyip Erdoğan Yiğit Bulut στην Star Daily την Κυριακή.

Η Τουρκία θα λάβει όλα τα "απαραίτητα μέτρα" για την προστασία των συμφερόντων της στην πλούσια σε φυσικό αέριο Ανατολική Μεσόγειο, εάν χρειαστεί, δήλωσε ο Ερντογάν το Σάββατο.

"Η Ελλάδα-Ελληνική Κύπρος και το Ισραήλ παίζουν ένα νέο βρώμικο παιχνίδι στη Μεσόγειο, πιστεύοντας ότι υποστηρίζονται από τους μεγάλους αδελφούς τους", δήλωσε ο Μπουλούτ την Κυριακή, προσθέτοντας ότι οι τελευταίες εξελίξεις με το Barbaros έδειξαν πόσο "χαλασμένες" είναι αυτές οι τρεις χώρες.

Ενώ τα ισραηλινά drones κοιμόντουσαν την Πέμπτη, το Τουρκικό ναυτικό έφτασε και πήρε θέσεις γύρω από το ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας, είπε ο Μπουλούτ.

"Πιστεύετε ότι η ελληνική φρεγάτα μπορεί να διακινδυνεύσει να έρθει κοντά όταν θα δει τα τουρκικά πλοία του ναυτικού;", ρώτησε ο Μπουλούτ. Το ελληνικό ναυτικό άφησε τη δουλειά του σε αεροσκάφη που αγοράστηκαν από το Ισραήλ, είπε.

Ο Μπουλούτ δήλωσε ότι ήταν αυτός που αντιδρούσε περισσότερο στην Τουρκία, όταν η Ελλάδα έπρεπε να αποδεχθεί τη συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο λόγω της πίεσης των «ιμπεριαλιστικών δυνάμεων», αλλά τώρα η Ελλάδα, συνοδευόμενη από το Ισραήλ, έγινε εργαλείο για τις ίδιες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις ενάντια στην Τουρκία.

"Ελπίζουμε ότι η Ελλάδα και η Τουρκία θα γίνουν« καλύτεροι φίλοι, καλές γειτονικές χώρες », αλλά αυτό δε συμβαίνει. Όχι εξαιτίας μας, αυτοί ευθύνονται", δήλωσε ο Μπουλούτ προειδοποιώντας ότι μια θαλάσσια αναμέτρηση μεταξύ των δύο χωρών θα οδηγήσει σε μια στρατιωτική καταστροφή για την Ελλάδα, δεδομένης της σχετικής δύναμης του τουρκικού στρατού.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της εγκατάλειψης των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια γειτονιά που όσοι θέλουν να πρωταγωνιστούν έχουν ως πρώτη προτεραιότητα να διαθέτουν σύγχρονα και ικανά να κάνουν τη διαφορά όπλα. Οι Τούρκοι αποκτούν νέο μαχητικό, ναυπηγούν δικά τους πολεμικά πλοία και σε λίγα χρόνια θα διαθέτουν αντίστοιχα υποβρύχια με τα ελληνικά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail