Σάλος στα Σκόπια μόνο και μόνο με τη μετονομασία του Συνεδριακού Κέντρου "Μέγας Αλέξανδρος"

Freepen.gr - Σάλος έχει προκληθεί στα Σκόπια απλά και μόνο από τη μετονομασία ενός συνεδριακού κέντρου, ωστόσο η ελληνική κυβέρνηση νομίζει ότι ακόμη κι αν ο Ζάεφ βρει πρόθυμους στη Βουλή για τη συνταγματική μεταρρύθμιση, αυτή θα παραμείνει ως έχει την επόμενη μέρα που θα πέσει.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα infomax.mk αναφέρει ότι ενώ εκκρεμεί η κύρωση της Συνθήκης των Πρεσπών, δεν υπογράφηκε από τον Πρόεδρο, δε δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ενώ το δημοψήφισμα για τη συμφωνία ήταν ανεπιτυχές, η κυβέρνηση του SDSM επιβάλλει βίαια τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Συγκεκριμένα, η infomax πληροφορεί ότι το Συνεδριακό Κέντρο "Αλέξανδρος ο Μέγας" έχει μετονομασθεί σε Universal Hall, με πρωτοβουλία της Διευθύνουσας Επιτροπής, μολονότι η αίθουσα είναι κλειστή λόγω ανακαίνισης.

Το δημοσίευμα κατηγορεί το Ζάεφ ότι λυγίζει την σπονδυλική του στήλη και συνεχίζει την ίδια πολιτική έχοντας δώσει υποσχέσεις στους ξένους ενώ αναφέρει και το σχηματισμό της μεικτής επιτροπή για τα σχολικά βιβλία Ελλάδας και Σκοπίων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail