Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο, αυτοί που αποτελούν τον εθνομηδενιστικό κορμό


Η ελληνική αστυνομία δε βρίσκεται στην Αλβανία. Δεν έχει κάνει επιτόπιες έρευνες και παρ' όλα αυτά λειτουργεί ως εκπρόσωπος της Αλβανικής αναφέροντας ως βεβαιότητες ότι της μεταφέρουν ή τουλαχίστον έτσι παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Αν έχει κάνει δικές της έρευνες θα ήταν καλό να το αναφέρει. Παράλληλα δημοσιεύθηκε σε εφημερίδες η είδηση ότι ο Κωσταντίνος Κατσιφάς το 2008 είχε συλληφθεί στο Χαλάνδρι για κατοχή και διακίνηση μισού κιλού χασίς σύμφωνα με διαρροές. 

Πρώτα απ' όλα ενδιαφέρουσα επιλογή των διαρροών να περιοριστούν στη σύλληψη. Τη σύλληψη ακολουθουν η δική και η καταδίκη ή η αθώωση. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί οι διαρρόες της αστυνομίας δε θεώρησαν σκόπιμο να μας πληροφορήσουν για την εξέλιξη.

Δευτερον ας δεχθούμε ότι ισχύει το γεγόνος. Η σχέση της σύλληψης 10 χρόνια πριν με την δολοφονία ποια είναι; Η αποδόμηση του θύματος είναι κάτι θεμιτό όταν γίνεται από το συνήγορο υπεράσπισης στη διάρκεια μιας δίκης γιατί χρέος του είναι η υπεράσπιση του πελάτη του. Θα περίμενω την σχέση ανάμεσα στη σύλληψη και τη δολοφονία. Αν δεν υπάρξει αναρωτιέμαι ποιον εξυπηρετούν οι διαρροές. Σίγουρα πάντως όχι την αλήθεια αλλά την αλβανική αστυνομία.

Και για την ηλιθιότητα του ότι το χωριό ηταν σημαιοστολισμένο επομένως δεν υπήρχε κατάπιεση αφήνω στην άκρη τις αναφορές βορειοηπειρωτικών οργανώσεων που μιλάνε για καταπίεση. Μια απλή έρευνα στο google θα δειξει συγκεκριμένα περιστατικά παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Υποθέτω όμως ότι όσοι βασίζονται στην εικόνα θεωρούν ότι όλα ήταν καλά στην Γερμανία το 1936. Μα η εικόνα κατά τους Ολυμπιακούς αυτό έδειχνε και μετρά η εικόνα όπως φαίνεται όχι η αληθεια. Τι λες;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail