Επειδή ακριβώς οι Αλβανοί δε θα αντέχαν ούτε 1 ώρα σε αναμέτρηση, μας πολεμούν με αυτούς τους τρεις τρόπους

«Ένα φου να κάνουμε στην Αλβανία κι έπεσε» ακούω αρκετούς να ισχυρίζονται. Η γειτονική χώρα στερείται εναερίων και πλωτών μέσων και γενικώς αξιόπιστων ενόπλων δυνάμεων. Και το ξέρει. Για αυτό έχει επιλέξει να κινηθεί διαφορετικά απέναντι στην Ελλάδα.

Του Στρατή Μαζίδη

Τι κάνει λοιπόν η Αλβανία; Κλεφτοπόλεμο, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Διαβάζετε το δελτίο τύπου της αστυνομίας να δείτε πόσες συλλήψεις Αλβανών γίνονται στην Ηπειρο που φέρνουν ναρκωτικά στη χώρα μας με προορισμό τη νεολαία μας; 

Επιπλέον υπάρχουν οι διάφορες συμμορίες που δρουν ανά την επικράτεια ενώ ακούμε κατά καιρούς και για ομάδες που έρχονται από την άλλη πλευρά των συνόρων, λεηλατούν μεθοριακά χωριά γερόντων και απέρχονται.

Τέλος κάνει κάτι ακόμη. Πλαγιοκοπεί τη μειονότητα στη Βόρεια Ηπειρο. Πότε με κλείσιμο ναών, πότε με αναγκαστικές απαλλοτριώσεις περιουσιών, πότε με εκτελέσεις (Γκούμας, Κατσίφας) και πότε με επιχειρήσεις τρομοκράτησης των πληθυσμών.

Οι γείτονές μας μπορεί να είναι πολλά. Σίγουρα όμως δεν είναι ανόητοι. Το ερώτημα είναι άλλο όμως. Εμείς τι είμαστε;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail