Σχεδόν 100.000 τρομοκράτες έφυγαν συστημένοι για πιλάφι από τις αεροπορικές επιδρομές των Sukhoi τα τελευταία 3 χρόνια

Freepen.gr - Ο Βίκτορ Μποντάρεφ, πρόεδρος της επιτροπής άμυνας και ασφάλειας του Συμβουλίου Ομοσπονδίας του ρωσικού κοινοβουλίου, και πρώην διοικητής των αεροδιαστημικών δυνάμεων της Ρωσίας, δήλωσε στον ιστότοπο RT της αραβικής έκδοσης ότι σχεδόν 100.000 τρομοκράτες έχουν σκοτωθεί τα τελευταία τρία χρόνια του πολέμου στη Συρία, προσθέτοντας ότι 85.000, από τους 100.000, σκοτώθηκαν στις μάχες των πολεμικών αεροσκαφών της Ρωσίας.

Το σημειώνει ότι δεκάδες χιλιάδες θέσεις και εγκαταστάσεις τρομοκρατών έχουν καταστραφεί τα τελευταία τρία χρόνια, προσθέτοντας ότι οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις χτυπούν τις θέσεις των τρομοκρατών σε βραχώδεις και ορεινές περιοχές για να προετοιμάσουν το έδαφος για γρήγορες προελάσεις του συριακού στρατού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail